Trinidad & Tobago de inwoners van Trinidad houden van een bruisend leven!  In de hoofdstad, Port of Spain, komt de muziek op je af uit bars, marktkramen en winkels. 's Avonds hoor je de muziek van de limbo, calypso en steelbands in de vele nachtclubs en restaurants.

 

Buiten de stad vind je de rust en schoonheid van Moeder Natuur. Het eiland, ooit eens verbonden met het Zuid-Amerikaanse vasteland, huisvest moerassige natuurreservaten aan de westkant waar kaaimannen en elegante rode ibissen voorkomen.

 

Het meest verbazingwekkende natuurfenomeen van Trinidad is het Pitch Lake – een 40 ha groot meer dat uit teer bestaat.

Tobago Island ligt op een kleine vliegworp afstand van Trinidad, een schitterend eiland voor iedereen die van natuur, rust en mooie stranden houdt. Het is gelegen in het zuidoosten van het Caraïbisch gebied, vlakbij de kust van Zuid-Amerika.

 

Het eiland, eens berucht om haar ‘buccaneers’ oftewel piraten, is door alle wereldvarende naties wel eens begeerd. Niet alleen vanwege de strategische ligging maar ook om de vruchtbare gronden, het prettige klimaat en de talloze riviertjes die de heuvels en bergen doorsnijden. Tegenwoordig staat dit zustereiland van Trinidad, met haar uiterst vriendelijke bevolking, zeer gastvrij tegenover haar gasten die zeker niet in massa’s binnenkomen, wat dit tropische bounty-eiland extra aantrekkelijk maakt.

 

Voor Daniel Defoe, auteur van de avonturen van Robinson Crusoe, was dit de ideale omgeving om te schrijven: een eiland vol met geschiedenis, cultuur en avontuur. Trinidad en Tobago: een verschil van dag en nacht!

 

Resort Foto Beschrijving
Blue Haven Hotel & Resort Tobago Ligging: De sfeer uit vervlogen tijden is nog voelbaar zodra je Blue Haven nadert: ooit genoten beroemdheden zoals Robert Mitchum, Rita Hayworth en de royalty regelmatig van deze unieke plek. Het zeer romantische Blue Haven is aan drie kanten omgeven door zee en ligt aan het strand van Bacolet Bay. De Hoofdstad Scarborough is vlakbij en heeft veel historie en een populaire dagelijkse markt....meer
Stonehaven Villa's Tobago Ligging: De Stonehaven Villa's, op een paar minuten afstand van de zee, zijn tegen een heuvel gebouwd. Spectaculair uitzicht over de oceaan van Tobago en slechts 20 minuten rijden van het vliegveld.

Accommodatie
De 14 ruime & luxueuze villa's zijn gebouwd en ingericht in 18e eeuwse koloniale stijl, met een heerlijk zwembad en een grote veranda.
Airco, klu...meer
Coco Reef Resort & Spa Tobago Ligging: Tobago's Coco Reef strandhotel is hedendaagse luxe en comfort in combinatie met de warme betovering van de tropen: een aangename verrassing bij aankomst op de door palmbomen omringde oprijlaan! Het charmante resort ligt aan de wondermooie zuidwest kust van Tobago in Crown Point vlakbij Scarborough, de hoofdstad. Vanaf het vliegveld is het ca. 5 minuten rijden.

Accom...meer
Plantation Beach Villas Tobago Ligging: De zes zeer gracieuze villa's liggen in het rustige Stonehaven op Tobago en kijken uit op de baai, het zwembad en de tropische tuin. Het Crown Point vliegveld is zo'n 20 minuten rijden. Het strand is minder dan 2 minuten lopen en vanaf het zwembad heeft u uitzicht over de Caribische zee. De in koloniale stijl gebouwde villa's zijn ontworpen door een Zweedse architect.

...meer
Hilton Tobago Ligging: Het Hilton Tobago baadt in de tropische zon aan een langgerekt parelwit strand, niet ver van Crown Point International Airport. Het hotel kijkt uit op de Tobago Plantations 18-hole PGA Golf Course.

Accommodatie
Deluxe Oceanfront Room, met zeezicht.
One-Bedroom Jacuzzi Suite, met apart zitgedeelte en jacuzzi op het balkon.

Alle 200 kame...meer