Louise's Travel Choice staat garant, voor uw vooruit betaalde geld dat u terugkrijgt indien onverhoopt de reisorganisator, de vervoerder, de accomodatie-verschaffer of de verkoper door financieel onvermogen niet in staat is de overeengekomen transactie na te komen. Uw reissom is dus gegarandeerd veilig.

Voorts hanteert Louise's Travel Choice de algemene reisvoorwaarden zoals voorgeschreven zijn.

Wij adviseren al onze deelnemers om een reisverzekering af te sluiten. Goed verzekerd op reis gaan is een absolute noodzaak; er kan namelijk altijd iets gebeuren waar hoge bedragen mee gemoeid zijn. Dokters- en ziekenhuiskosten kunnen in bepaalde landen erg hoog zijn, om maar te zwijgen over eventuele repatrieringskosten.

Louise's Travel Choice kan een reis- en annuleringsverzekering voor u afsluiten via ťťn van de grotere verzekeringsmaatschappijen; Mondial Assistance reisverzekeringen. Mocht u meer informatie willen betreffende deze verzekeringen , ga dan naar de Mondial Assistance website of neem contact met ons op.          

 

Disclaimer

Er kunnen op geen enkele manier rechten worden ontleend aan, noch aanspraak gemaakt worden op de inhoud van Louise's Travel Choice website, brochures, flyers, advertenties en overige publicaties van Louise's Travel Choice. Hoewel deze website met zorg is samengesteld, bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie verouderd is of niet correct is (na verloop van tijd). Wij kunnen echter geen aansprakelijkheid aanvaarden voor fouten en vergissingen, die er onverhoopt mochten zijn ingeslopen.

Louise's Travel Choice is niet aansprakelijk voor de eventuele schade die zou kunnen voortvloeien uit het gebruik van gegevens uit de door Louise's Travel Choice gecreŽerde internetsite, brochures, flyers, advertenties en overige publicaties en kan geen garanties geven met betrekking tot de aard en de inhoud van onze publicaties.

Louise's Travel Choice wijst hierbij uitdrukkelijk alle aansprakelijkheid voor schade ten gevolge van het gebruik van de door Louise's Travel Choice gepubliceerde gegevens of gegevens waarnaar links op onze internetsite, brochures e.d. verwijzen, af.

Verwijzingen of verbindingen naar andere internetsites of bronnen die niet eigendom zijn van Louise's Travel Choice, zijn slechts opgenomen ter informatie van de gebruiker van de internetsite. Louise's Travel Choice is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van deze internetsites of bronnen. Louise's Travel Choice is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade of verlies veroorzaakt door of in verband met het gebruik van of door het afgaan op de inhoud, goederen of diensten als aangeboden op dergelijke internetsites of bronnen. Tevens wordt geen garantie geboden voor het foutloos en ononderbroken functioneren van de Louise's Travel Choice website.

Privacy verklaring

Louise's Travel Choice zal de gegevens van al onze klanten vertrouwelijk behandelen en in geen geval doorgeven aan derden. Louise's Travel Choice is niet aansprakelijk voor de beveiliging van de door ons opgeslagen gegevens/adressen van de deelnemer.