AustraliŽ

 

17- daagse individuele rondreis  

 

AustraliŽ is het kleinste van de bewoonde continenten en ligt ten zuidoosten van AziŽ. Behalve de Zuidpool is AustraliŽ het enige continent dat in zijn geheel op het Zuidelijk Halfrond ligt. Het continent AustraliŽ vormt het overgrote deel van het territorium van de Commonwealth of Australia, een zelfstandige staat binnen het Gemenebest van Naties.
De seizoenen in AustraliŽ zijn tegengesteld aan die van het Noordelijk Halfrond. De lente duurt van september tot november, de zomer van december tot februari, de herfst van maart tot mei en de winter van juni tot augustus.
  

 

 

 

                  

  

 

  

Omschrijving van de rondreis:

Dag 1: Amsterdam - Melbourne. Transfer naar The Westin Melbourne, voor vier overnachtingen. Centraal gelegen in het stadshart, met de beroemde theaters, winkelgebieden, galerijen en restaurants net buiten de deur. The Westin combineert stijlvolle accommodatie en luxeuze faciliteiten.
Mogelijke excursies: Melbourne Highlights, Great Ocean Road Adventure & Wijnproeven Yarra Valley. 
Dag 5: Melbourne - Ayers Rock (vlucht) Lost Camel Ayers Rock Resort, twee overnachtingen.
De 99 kamers zijn allemaal studiostijl met keukenfaciliteiten die gebouwd zijn om het zwembad heen. 
  Dag 7: 
Ayers Rock - Brisbane (vlucht) Transfer naar Hotel Hilton Brisbane, ťťn overnachting.
Modern hotel met 25 verdiepingen, uitzicht over de Queen Street Mall, gelegen op een kilometer afstand van de City Botanic Gardens. 
Dag 8: Brisbane - Byron Bay (autohuur) Byron at Byron Resort, twee overnachtingen. Gelegen binnen een overweldigend regenwoud. Slechts vijf minuten verwijderd van Tallow Beach, de toevlucht voor een geweldige ervaring. 
Dag 10: Byron Bay - Coffs Harbour (autohuur)
Australis Pelican Beach Resort, ťťn overnachting. Pelican Beach Resort is een echte strandlocatie, verborgen in de natuurlijk schoonheid van het bergachtige gebied.
Dag 11: Coffs Harbour - Corlette (autohuur) Peppers Anchorage, twee overnachtingen. Peppers Anchorage Port Stephens biedt luxeuze accommodatie uitkijkend op het Anchorage Marina, Corlette Beach en het water van Port Stephens.
Dag 13: Corlette - Sydney (autohuur) Blue Sydney, vier overnachtingen. Het hotel is perfect gelocaliseerd aan Woolloomooloo, in Sydney. Met geweldig uitzicht op het centrum, de haven en de Royal Botanical Gardens. Mogelijke excursies: Blue Mountains & Jenolan Caves, Fietstour Sydney Classic, Hunter Valley & Canberra. Dag 17: Sydney - Amsterdam. Transfer naar de luchthaven.