Ontdek China

 

Dag 1: Beijing – transfer naar Shuiguan aan de voet van de Chinese muur. Overnachting in een van de exclusieve villa’s van Kempinski. (D)

Dag 2: Beijing – Met een gids gaat u naar een privé stuk van de Chinese muur en het meest bezochte stukje van de muur, Badaling. U bezoekt The Bird Nest en het beroemde 798 factory. Overnachting in Grand Millennium Hotel in het centrum van Beijing. (O-L)

Dag 3: Beijing – Een bezoek aan The Temple of Heaven, Tiananmen Square en de Forbidden City. Lunch in Beihai park, gevolgd door een rit door de straten van Beijing op de fiets. (O-L)
Dag 4: Xian - vlucht naar Xian en transfer naar Sofitel Xian. Een bezoek aan The Provincial Museum. Lunch in de stad. ’s Avonds transfer naar het Tang Dynasty Theatre voor een show en heerlijk eten.

Dag 5: Shanghai - bezoek aan het Terracotta leger, vlucht naar Shanghai. Aankomst en dan brengt de Maglev u met  meer dan 400 km/h naar Shanghai Stad. Overnachting in het Millennium Hotel. (O-L)

Dag 6: Shanghai - Kunming - Bezoek aan The Bund met cruise op de Huangpu, The Old Concessions, The Ya Yuan tuin en het City planning museum waar te zien is hoe de toekomst van de stad eruit ziet. Lunch in de stad. In de namiddag vlucht naar Kunming. Overnachting in Grand Park Hotel Kunming (O-L).

  
          Chinese muur                          Terra Cotta                                Yao country

Dag 7:  Kunming - Shangrila – Kunming (3uur) – Zhongdian (1uur). Overnachting in Gyalthang Dzong hotel.

Dag 8: Zhongdian – bezoek aan de oude stad van Zhongdian, het Songsanglin klooster en het Shudu lake in de typische Tibetaanse bergen. Overnachting Banyan Tree Ringha.

Dag 9: Shangri-La - transfer naar Lijiang (3uur) Bezoek aan de dorpjes rondom Lijiang. Overnachting Banyan Tree Lijiang.

Dag 10: Lijiang - Bezoek aan de Mu Palace in Lijiang. Vlucht Lijiang – Kunming. Overnachting Grand Park Hotel.

Dag 11: Kunming – Bezoek aan de Western Hills. Vlucht Kunming – Guilin (1,5 uur) en transfer naar Yangshuo Green Lotus hotel, hier ook overnachting.

Dag 12: Yangshuo - Bezoek aan de Mountain Retreat voor een chinese lunch, over de Yulong River rustig naar beneden raften op een bamboo bootje. ’s Avonds gaat u naar de Zhang Yimou show van Liu San Jie. Een waanzinnige show van Zhuang liederen gezongen op de rivier met een prachtig water ballet van ongeveer 600 acteurs.

Dag 13: Yangshuo - vetrek naar Yao Country, ongeveer 100 km vanaf Yangshuo. Overnachting in de Li-An Lodge.

Dag 14: Vlucht Yao Country – Guangzhou - Amsterdam

 

Kempinski Hotel Beijing                                      Millennium hotel Grand Beijing                       

     

Novotel Sanyuan                                              Sofitel Xian                                               

     

 

Millennium Hotel Shanghai                                     Gyalthang Dzong Hotel

      

 

Green Lotus Hotel                                                  Banyan Tree Ringha

     

 

Banyan Tree Lijiang                                              Li-An Lodge