MEXICO

 

Dag 1  Aankomst vliegveld van Cancun. Transfer naar het hotel Westin Resort & Spa.

Dag 2  Een tourgids haalt u op. Transfer naar Chichen Itza en een bezoek aan een van de grootste en bekendste

Maya plek. Hiernaast ook een bezoek aan Kukulkan pyramide, Warriors tempel, Holy Cenote en Ballcourt. In de middag transfer naar Temozon. Verblijf in Hacienda Temozon.

Dag 3  Dag excursie met een bezoek aan Maya Uxmal. Korte rit naar Kabah waar de Tempel van de Maskers

zich bevindt. Hierna zal de trip zich voortzetten naar de grotten van Loltun. Verblijf in Hacienda Temozon.

 

 

Dag 4 In de ochtend transfer naar Uman en een bezoek aan de regionale markt. Korte trip naar Celestun waar er met de boot naar Lagoon gevaren wordt. Vervolgens een transfer naar de hoofdstad van Yucatan, Merida en een stadstrip naar het koloniale centrum. Aan het einde van de middag naar San Jose. Verblijf in Hacienda San Josť.

Dag 5 Na het ontbijt een korte trip naar het kleine dorpje Ake Ruinas. Bezoek aan de Hacienda Ake. Hierna naar Tixkobob, dit is een klein Yucataans dorpje, ver van het massatoerisme af. De tourgids brengt u naar een lokale hangmattenwinkel waar men laat zien hoe hangmatten gemaakt worden. Vervolgens naar het klooster van Izamal. Vroeg in de middag bent u weer in Hacienda San Josť waar u tot rust kunt komen en ook zal verblijven.     

Dag 6 Vandaag zal de reis zich voortzetten naar Cancun en wordt er een bezoek gebracht aan het Franziscan klooster in Izamal. Verder zal er een tour gemaakt worden met paard en wagen door het historische centrum. Hierna weer een transfer naar Cancun. Verblijf in Westin Resort en Spa. 

Dag 7 Check out en transfer naar het vliegveld van Cancun om vervolgens terug te vliegen naar Amsterdam.

 

   

 

     

Hacienda Temozon *****

  

Hacienda San Josť *****