8-Daagse rondreis Egypte:

 

Giza pyramides, Khan El Khalili Bazaar, Luxor, Aswan, Abu Simbel, Kom Ombo Tempel en veel meer!!...

 

Dag 1: Op de luchthaven van Cairo wordt op u opgewacht door de reisleiders die u vervolgens ook naar uw hotel brengen.

 

Dag 2: Tour naar de beroemde piramides van Giza die van de Faraoís Cheops, Chephren en Mycerinus waren. Vervolgens gaat de tour verder naar het Egyptische Antieke Museum die meer dan 120.000 objecten ter beschikking heeft. Hierna wordt er een wandeling gemaakt door de Khan El Khalili Bazaar, waar u verschillende souvenirs, parfum, kruiden of drinken kunt kopen.

 

Dag 3: Deze ochtend begint met een ontbijt in het hotel. Vervolgens wordt er uitgechecked en per transfer wordt u naar het vliegveld gebracht waar u naar Luxor vliegt en uiteindelijk naar het cruise schip gaat..

 

 

 

 

Dag 3-7: U verblijft 4 dagen aan boord van de Nijlcruise. Deze cruise gaat van Luxor naar Aswan. In Luxor bezoekt u verschillende dingen, waaronder; De vallei van de Koningen, de Hatsebshut tempel, de Clossis van Memnon en vele andere tempels.

Tijdens uw verblijf op het schip kunt u de de Edfu en de Kom Ombo tempel zien.

In Aswan brengt u een bezoek aan de Philae tempel, de (onafgemaakte) obelisk, het Afha Khan Mausoleum en het botanisch eiland.

U heeft tijdens deze dagen ook genoeg vrije tijd in Aswan. In uw vrije tijd kunt u ook een deelnemen aan een tour naar de beroemde tempels van Abu Simbel.

 

Dag 7: Ontbijt op de cruise. Vervolgens transfer naar de luchthaven van Aswan voor de vlucht naar Cairo. Vanaf Cairo wordt u naar uw hotel gebracht.

 

Dag 8: Ontbijt in het hotel. Uitchecken en transfer naar de luchthaven van Cairo voor de vlucht naar Amsterdam.