11- daagse rondreis door India

Dag 1: Bij aankomst op de luchthaven van Cochin wordt u naar uw hotel gebracht. De rest van de dag ter vrije besteding.
Dag 2: U begint vandaag met een stadstour door Cochin. Cochin is gelegen op een aantal eilandjes en schiereilandjes, en is ťťn van de meest fascinerende steden aan de kust van Zuid-India. Religieuse tradities uit het Christendom, Islam, Hindoeisme en Jodendom hebben onuitwisbare sporen achtergelaten in deze stad. In het oude gedeelte van Fort Cochin gaat u 1000 jaar terug in de tijd, en ziet u een mix van het Portugese, Nederlandse en Engelse plattelandsleven uit de middeleeuwen.

 
Dag 3: In de ochtend rijdt u naar Periyar. In Peryar een bezoek aan onder andere Thekkady. Dit is een van de grootste wildlife reservaten van India. Dit is de perfecte plek om te genieten van de flora en fauna.
Dag 4: In de ochtend een boottrip op het meer van Periyar om het wildlife te bewonderen. Hier ziet u vele olifanten, Aziatische rendieren en tijgers die naar het meer komen om te drinken. De middag is vrij te besteden.
Dag 5: Na het ontbijt rijdt u naar Alleppey. Bij aankomst gaat u door naar de traditionele rijstboten, de Kettuvallam, voor een fascinerende trip door de wateren van Kerala. Tijdens deze boottrip kunt u relaxen op het zonnedek en de omgeving bewonderen! Op deze boot overnacht u ook.

  

Dag 6: Vandaag gaat u weer terug naar het hotel. Deze dag kunt u verder vrij besteden.
Dag 7: Deze dag kunt u vrij besteden in Kumarakom.
Dag 8: Autorit naar Kovalam. Hier kunt u vandaag aan verschillende strandactiviteiten deelnemen.
Dag 9: Vandaag kunt u genieten van een heerlijke Ayurveda massage. Verder kunt u de dag zelf invullen.
Dag 10: Vrij te besteden.
Dag 11: Transfer naar het vliegveld van Trivandrum voor de vlucht naar Goa.