Combinatie rondreis China

 

5-daagse rondreis Guangzhou

 

Dag 1:

Bij aankomst transfer naar het Guangzhou Hotel. Bezoek aan Dr. Sun Yat-Sen's Memorial Hall. Deze is gebouwd ter nagedachtenis aan de ontdekker van de Republiek van China en de Chinese held Dr. Sun Yat-Sen.

 

 

Dag 2:

Ontbijt in het hotel. Vervolgens naar het China Folk Culture Village; hier krijgt u een impressie van de vele wonderlijke gebouwen, culturele ruÔnes, natuurlijke scŤnes en volksgebruiken van de verschillende etnische groepen.

 

Dag 3:

Na het ontbijt door naar Guangzhou, Yuexiu Park. In Yuexiu Park vindt u het Five Ram Sculptuur. Dit sculptuur is in 1959 gebouwd en is het symbool van Guangzhou. Vervolgens naar de Ancient Tomb of Muslim Ancestors. Hier ligt Saad Ibn Abi Waqqas (oom van de Profeet Muhammad) begraven.

 

 

Dag 4:

Ontbijt in het hotel. Vandaag een bezoek aan de Guangta Moskee. Dit is een van de vier meest bekende moskees in China en staat ook bekend als een van de oudste moskees in China. De moskee is gebouwd ter nagedachtenis aan Nabi Mohammad. In het verleden werd de Guangta Moskee gebruikt als vuurtoren. Vervolgens door naar de Jewelry Shop en de Silk Store, waar exclusieve zijde te koop is.

 

 

 

 

Dag 5:

Na het ontbijt in het hotel op naar de enige echte vlooienmarkt.

 

 

5-daagse rondreis Shanghai

 

Dag 1:

Aankomst Shanghai. Uiteten in een traditioneel Chinees restaurant. Later op de dag een bezoek aan het Shanghai Historisch Museum.

 

 

 

 

Dag 2:

Ontbijt in het hotel. Vervolgens naar de Bund. Dit is de koloniale boulevard langs de Huangpu-rivier. Aan de waterkant is bij het oude Britse Consulaat het Huangpu Park dat voor honden en Chinezen verboden was. In de ochtenduren ziet u op de Bund Chinezen van alle leeftijdsklassen bezig met traditionele vechtkunst en taiji, stijldansen en andere vormen van lichaamsoefening. Vervolgens verder naar de Xintiandi. Dit is een buurt rond een aantal gebouwen van ongeveer een eeuw oud. In een ervan is de Communistische Partij van China opgericht. Xintiandi is nu een stijlvol, decadent buurtje waar de goedverdiende yuppen van Shanghai zich vermaken. Verder een bezoek aan de Jade Buddha Tempel.

 

Dag 3:

Na het ontbijt door naar de Oriental Pearl Tv Tower. Dit is de 3e hoogste toren in de hele wereld. Vervolgens door naar het Urban Historisch Museum. Hier krijgt u informatie over de historie van China van de afgelopen 200 jaar.

 

   

 

 

Dag 4:

Ontbijt in het hotel. Vervolgens naar de stad Jinxi, een typisch waterstadje. Dit stadje heeft acht kanalen en meer dan 100 bruggen. Langs de kanalen zijn nog veel traditionele werkplaatsen, huisjes en winkeltjes te vinden.

  

Dag 5:

Na het ontbijt in het hotel kunt u zelf de dag invullen. Transfer naar het vliegveld.

 

 

5-daagse rondreis Beijing

 

Dag 1:

Aankomst Beijing, lunch. Bezoek aan Beijing Olympic Bird Nest.

 

Dag 2:

Na het ontbijt in het hotel door naar de Chinese muur; een van de wereldwonderen. Verder een bezoek aan het graf van Ming.

 

Dag 3:

Ontbijt in het hotel. Een bezoek aan de Forbidden City, de grootste tuin van China. Verder een bezoek aan Tianían Men Square en een huis van een local van Beijing.

 

 

 

 

Dag 4:

Ontbijt in het hotel. Rest van de dag vrij. U kunt vandaag bijvoorbeeld naar de plaatselijke vlooienmarkt gaan of gaan shoppen.

 

Dag 5:

Ontbijt in het hotel. Middag vrij te besteden.