Cuba

 

 

Dag 1:

Na het ontbijt vertrek naar Parque Montemar met een bezoek aan Aldea Tania en de krokodillen. De lunch wordt geserveerd in La Boca. De tour gaat verder naar Cienfuegos.

 

Dag 2:

Bezoek aan Trinidad; het oude centrum en het Museo Romantica. Verder naar La Chanchanchara en Casa del Alfarero. Lunch in een restaurant in de stad en middag vrij te besteden

 

      

 

 

Dag 3:

Managua Iznagua. Verder door Camaguey, de hoofdstad van de provincie Sancti Spiritus. Lunch wordt geserveerd in lokaal restaurant in Ciego de Avila. In Camaguey wordt een stadstour gehouden en hierna verder naar Santa Lucia.

 

Dag 4 en 5:

Deze dagen kunt u genieten van het mooie strand van Santa Lucia in het noorden van Cuba.

 

Dag 6:

Vertrek naar Bayamo. Bayamo is gevestigd door Diego Velasques in 1513. Lunch in een lokaal restaurant. De stadstour wordt uitgevoerd in kleine rijtuigen, de traditionele manier om mensen te vervoeren in Cuba.

 

 

 

Dag 7:

Na het ontbijt een tour door Santiago de Cuba. Onderweg een stop bij El Colbre en een rondleiding door deze tweede stad van Cuba. El Colbre is een stad van geschiedenis, cultuur en muziek. Verder een bezoek aan Cuartel Moncada, Parque Cespedes, Casa de Diego Velasques en Museo de la Pirateria. Lunch op het visserseilandje Granma en tot slot een bezoek aan Cementario de Santa Ifigenia.

 

Dag 8:

Na het ontbijt bent u vrij tot de transfer u ophaalt voor de binnenlandse vlucht naar Havana. Lunch wordt geserveerd in El Morro in Santiago de Cuba of in Rancho Palco in Havana (afhankelijk van de vluchttijden).

 

 

 

Dag 9:

Na het ontbijt door naar de Valle de Vinales in de provincie Pinar del Rio in het westen van Cuba. Hier groeit de beste tabak van Cuba. Een bezoek aan een sigarenfabriek en de Mural de la Prehistoria. Optie: een bezoek aan de Cuevas de los Indios. Verder een bezoek aan La Casa del Veguero bij de tabaksvelden en wordt er verteld hoe tabak wordt gemaakt. Tot slot een bezoek aan Mirador de Jazmines.

 

Dag 10:

Terugvlucht.