Rondreis Colombia

Laat u betoveren en inspireren door de schoonheid en cultuur van Colombia, een 21-daagse individuele rondreis!

 

     

Dag 1: Amsterdam-Bogotà Colombia

Aankomst hotel.

Dag 2: Bogotà

Vandaag wordt er een uitgebreid bezoek gebracht aan het centrum en onder andere het Plaza de Bolívar. Rondom dit plein bevinden ziet u vele overheidsgebouwen, het oude koloniale centrum La Candelaria, de San Francisco kerk en het Goud Museum.

Dag 3: Guatavita - Villa de Leyva

Er wordt een wandeling gemaakt door het nieuwe stadsgedeelte van Guatavita. Guatavita is in 1968 opnieuw gebouwd toen het orignele Guatavita verzonken was voor het bouwen van de Tominé sluis om zo de hoofstad te voorzien van water. Aan het eind van de middag arriveert u in Villa De Leyva voor de nacht. Dit is een klein dorp met een spectaculair koloniaal plein wat omringd wordt door witte huisjes met rode dakpannen.

Dag 4: Zipaquira

Bezoek aan Zipaquira, wat bekend staat om de Zout Kathedraal. Dit unieke gebouw bevindt zich op zo'n 120 meter onder de grond, wat vroeger een zoutmijn is geweest. Alles is hier van zout gemaakt, heel bijzonder!

Dag 5:  San Agustin

San Agustin ligt prachtig tussen de uitlopers van het Andesgebergte. In de omgeving van dit stadje zijn er heel veel eigenaardige sporen van beschavingen daterend van voor de Inca's te vinden, maar deze beschavingen zijn op mysterieuze wijze verdwenen.

Dag 6: San Agustin

Bezoek aan het Archeologisch Park, het Fuente Ceremonial de Lavapates en het Archeolisch Museum. In de middag paardrijdend naar El Tablón en La Chaquira.

 

Dag 7: San Agustin

Bezoek aan de dramatische vernauwing van Río Magdalena, het punt waar de langste rivier van Colombia zich door een versmalling van maar 2 meter moet persen.Verder naar het Parque Arqueológico waar u bijzondere graven en beelden zal treffen.

Dag 8: Vrij te besteden

Dag 9: Popoyan

Kerken- en museabezoek. In de ochtend maakt u een stadstour en de middag bent u vrij om deze stad op eigen gelegenheid te verkennen.

Dag 10: Cali

U ziet vandaag onder andere het stadscentrum van Cali, het standbeeld van de stichter Sebasian de Belalcazar en de beroemde Gato de Tejada.

Dag 11: Armenia

Na aankomst in Armenia (16.00 uur) brengt u een bezoek aan een koffie plantage waar het hele koffieproces wordt getoond.

Dag 12: Armenia

Te voet of te paard de adembenemende landschappen van Armenia bezoeken. Op de terugweg een bezoekje aan het pittoreske dorp Salento.

Dag 13: Armenia - Medellin

 

Dag 14: Medellin

Bezoek aan het centrum, San Antonio Park, Plaza de San Ignacio, Traditional Avenida La Playa, The Sculpture Park en Pueblito Paiso.

Dag 15: Medellin - Cartagena

Dag 16: Cartagena

Convent of la Popa, het fort van San Felipe de Barajas, de stadsmuren Las Murallas en de forten van San José en San Fernando.

Dag 17: Cartagena

Vrij te besteden.

Dag 18: Santa Marta - Tayrona National Park

Santa Marta is de oudste stad van Colombia en is populair vanwege de prachtige stranden aan de Caribische Zee.

Dag 19: Tayrona National Park

Relaxen op de adembenemende witte zandstranden en lekker snorkelen.

Dag 20: Vertrek huiswaarts

Dag 21: Thuiskomst

 

 

 

Resort Foto Beschrijving
Hotels Colombia Neem contact met ons op voor meer informatie!...meer