Saint Barth Isle de France
Ligging:
Dit elegante, in koloniale stijl gebouwde resort ligt aan één van de mooiste stranden van St. Barthelemy, 'Baie des Flamands" (Vlaamse Baai).

Accommodatie
Isle de France heeft 30 kamers. Het hoofdgebouw aan het strand herbergt de meest geliefde onderkomens: 9 Beach Rooms en 3 Beach Junior Suites.
De kamers zijn ingericht met antieke mahoniehouten meubels en gedecoreerd met graveerkunst van de naburige eilanden.
The Beach Junior Suites beschikken over een slaapkamer met een apart zitgedeelte, marmeren bad en terras dat uitkijkt op zwembad en zee.
The Beach Rooms zijn exact hetzelfde ingericht (op het zitgedeelte na).
Voor gasten die meer privacy zoeken kan een 'cottage' gehuurd worden, genesteld in de tuin tussen schaduwgevende palmbomen.

Families kunnen bijvoorbeeld 2 aangrenzende tuinbungalows huren, met zeezicht en privé zwembad.

Beach Suites en Garden Suites met jacuzzi, airco, kluisje, telefoon, TV.

Faciliteiten
Tennisbaan, squashbaan met airco, 2 zwembaden, spa met professionele therapeuten die voor hun massages het fijne witte zand van Baie de Flamands mixen met het extract van frangipani bloemen (van het eiland).
Volledig geëquipeerd gym- en fitnesscentrum, paardrijden, windsurfen en verscheidene watersporten.

Culinair
Bij uw verblijf is het continentale ontbijt inbegrepen, dat op het eigen terras geserveerd kan worden. De koelkast is gevuld met gratis drankjes. 24 uur-room service wordt verzorgd door een professionele staff, opgeleid in Frankrijk. Het restaurant heeft de 'Cuisine française traditionnelle' op het menu staan.E-mail deze pagina naar een kennis Print deze pagina Offerte aanvragen

P.O Box 258 1250 Laren (NH), The Netherlands
tel. +31-(0)35-5315587 fax. +31(0)35-5312640 info@louises-travelchoice.nl