Ceiba del Mar Hotel & Spa Mexico
Ligging: Op 20 minuten ten zuiden van International Cancun Airport ligt Ceiba del Mar Hotel & Spa, slechts omgeven door de Caribische Oceaan en de jungle. Het resort ligt ook vlakbij 'The Juwel of the Carribean' , het serene vissersdorpje Puerto Morelos, in het hart van de Mayan Riveira.

Accommodatie
De acht onregelmatig verspreide accommodaties met slechts 3 verdiepingen (120 kamers en suites, allen met zicht op de oceaan) voldoen aan alle verwachtingen van de moderne, verwende reiziger. Op iedere kamer is een kluisje aanwezig.

Faciliteiten
Twee 18-hole Golf Courses (op ca. 20 minuten afstand van het hotel).
Complete Spa, massages mogelijk op strand, terras of zonnedak.
Maya balsem massage, TemazcalI, geinspireerd op vroegere Maya technieken, holistische behandelingen, alle mogelijke relax-massages, sauna, stoombad, gym, whirlpool, zwembad, schoonheidssalon. Jacuzzi per accommodatie.
Volledig fitnessprogramma: yoga, stretching, tai chi, aqua fit, 'krachtloopfietsen' op het strand.
Fietsen, motorfietsen, kayakken, snorkeluitrusting, duik-en watersport shop, tennisbaan.
Kleine bibliotheek, CD's,Video, PC.
Excursies: de indrukwekkende Maya ruines van Chichen Itza zijn zo'n drie uur rijden.

Culinair
Het restaurant in de receptieruimte serveert ontbijt en diner, een tweede restaurant tussen het zwembad en het strand, de lunch. Verse koffie en broodjes worden 's morgens discreet bij de kamers bezorgd. Romantische intieme dinertjes voor twee op strand of zonnedak kunnen gereserveerd worden.

Trouwen/romantiek
Ceiba del Mar is perfect voor verliefden die besluiten de rest van hun leven samen door te willen brengen en dit op een bijzondere locatie te willen bezegelen!E-mail deze pagina naar een kennis Print deze pagina Offerte aanvragen

P.O Box 258 1250 Laren (NH), The Netherlands
tel. +31-(0)35-5315587 fax. +31(0)35-5312640 info@louises-travelchoice.nl