Kurá Hulanda Curacao
Ligging: op 15 minuten afstand van het vliegveld ligt het historische Kurá Hulanda, aan de glorieuze St. Anna Baay in het hartje van het Nederlandse koloniale centrum van Willemstad. De 65 gebouwen van Kurá Hulanda getuigen van een uniek staaltje gerestaureerde Nederlandse koloniale architectuur uit de 18e en 19e eeuw, omgeven door straatjes en pleintjes. (Kurá Hulanda is Papiamento voor binnenplaats).

Accommodatie
Boutique hotel Kurá Hulanda is een luxueus resort met 100 kamers en is onderdeel van het Kúrá Ulanda project , samen met een museum, een conferentiecentrum en een cultureel instituut. Alle zeer bijzonder ingerichte kamers hebben airco, ventilator, minibar, TV, kluisje, DD-telefoon, luxueuze badkamer met haardroger.

Faciliteiten
Luxe Spa, 18-hole par 72 Rocky Roquemore Golf Course in de buurt, fitness centrum met sauna en stoombad;
Twee spectaculaire zwembaden:
het eco zwembad (natuurwater van een waterval) omgeven door rotsformaties en een traditioneel zwembad bij de indiase Sculptuurtuin en het kinderzwembad.
Conferentieruimte.
Gratis vervoer naar eigen strand (8 min.)

Culinair
Het Jaipur Restaurant serveert gegrilde specialiteiten en Indiase gerechten uit de Tandoori oven.
Het Astrolab Observatory Restaurant heeft zijn naam te danken aan de unieke collectie sterrenhoogtemeters en heeft verse vis, kreeft en vleesgerechten als specialiteit op het menu staan.E-mail deze pagina naar een kennis Print deze pagina Offerte aanvragen

P.O Box 258 1250 Laren (NH), The Netherlands
tel. +31-(0)35-5315587 fax. +31(0)35-5312640 info@louises-travelchoice.nl