Banyan Tree Phuket Thailand
Ligging: Phuket ligt op Thailand's zuidwest kust en is ongeveer een uur vliegen van Bangkok. Banyan Tree is één der beste Spa Resorts ter wereld en een paradijsje van luxe. In oude legendes is de Banyan Tree (waringing boom) afgebeeld als het heilige symbool van sereniteit en wijsheid.

Accommodatie
Banyan Tree Phuket beschikt over 108 villa's, die getuigen van de rijke Thaise cultuur, allen met privé tuin, zwembad en king-size bed.
Te kiezen valt uit Jacuzzi Villa's met een totale oppervlakte van 170 m2, Pool Villa's en Lagoon View Pool Villa's van 270 m2.
De 11 Two-bedroom Pool Villa's van 350 m2, inclusief buitenzwembad en -douche, zijn totaal van de buitenwereld afgesloten omdat zij omringd zijn door een tropische tuin.

Faciliteiten
Laguna Phuket Golf Club is een 18-hole, par-71 resort course, ontworpen door Max Wexler en David Abell.
Spa met rustgevende behandelingen voor lichaam en geest die gebaseerd zijn op eeuwenoude Aziatische tradities.
Uitdagende sportactiviteiten in de jungle zoals bergbeklimmen en abseilen.
Banyan Tree Galerie - met handicrafts en uitleg over de cultuur uit de regio.

Culinair
Restaurant Saffron serveert zuid-oost Aziatische gerechten en regionale specialiteiten. Bijzonder is dat iedere week Thaise kookdemonstraties worden gegeven.
Watercourt restaurant
Moderne Australisch/mediterrane keuken, met een combinatie van traditionele en moderne gerechten.

Aanrader/bijzonder
De lokatie is het perfecte uitgangspunt voor een ontdekkingstocht langs Thailand's westkust aan de Andaman Zee.E-mail deze pagina naar een kennis Print deze pagina Offerte aanvragen

P.O Box 258 1250 Laren (NH), The Netherlands
tel. +31-(0)35-5315587 fax. +31(0)35-5312640 info@louises-travelchoice.nl