Atlantis Bahamas
Ligging: Bahamas spectaculairste familie resort, waarbij de legende van het verloren continent van Atlantis herleeft, ligt op Paradise Island. De ‘Coral Tower’, ‘Beach Tower’ en de ‘Royal Tower’ van Atlantis worden omgeven door grote tropische tuinen en lagunes.

Accommodatie
Een groot aanbod van mogelijkheden: van luxueuze kamers/villa's van wereldklasse tot kamers van een gemiddelde prijsklasse.
Harboursite Villas
Aan de haven, ruim, luxe details met alle voordelen van een privé villa.
De '2 bedroom Deluxe'' kan gebruikt worden als een complete, of twee aparte units. Er zijn twee volledig ingerichte keukens voor in totaal negen gasten.

Faciliteiten
Naast een grote diversiteit aan faciliteiten, verschillende thema bars en allerlei mogelijkheden voor sportievelingen (onder andere een 18 hole championship golf course) is een uniek waterpark met 6 lagunes, 2 watervallen, 5 zwembaden, een 'Maya-tempel' met 5 sensationele glijbanen en het grootste openlucht aquarium ter wereld een ware attractie.

Culinair
Met 17 restaurants, 18 clubs en lounges biedt Atlantis een exceptioneel aanbod aan culinaire geneugten en entertainment: Visspecialiteiten, continentaal, exotsich oosters, specialiteiten uit de Bahama's, traditionele Italiaanse schotels.. van casual tot elegant.E-mail deze pagina naar een kennis Print deze pagina Offerte aanvragen

P.O Box 258 1250 Laren (NH), The Netherlands
tel. +31-(0)35-5315587 fax. +31(0)35-5312640 info@louises-travelchoice.nl