Round Hill Hotel & Villa's Jamaica
Ligging: Een paradijselijk oord op een toplocatie. Van enige hectiek is hier geen sprake. Round Hill ligt aan een verrukkelijk zandstrandje in een beschermde baai. De stad Montego Bay en het Sangsters International Airport is ca. 25 minuten rijden.

Accommodatie
Gasten kunnen kiezen uit het Pineapple House met 36 smaakvol ingerichte Superior, DeLuxe kamers (52,5 m2), die uitkijken op de Caribische Zee en Round Hill's zwembad, of een verblijf in een van de 27 villa's: Superior Villa Suite (120 m2) of de DeLuxe Villa Suite (ca. 130 m2) verspreid over de helling, de meesten met een zwembad.

De 2 tot 4- slaapkamervilla's kunnen ook in z'n geheel gehuurd worden tot een maximum van 8 personen, met of zonder zwembad. Verder beschikt het over een grote woonkamer, veranda, keuken en tuin.
Elke slaapkamer heeft een eigen badkamer. Het ontbijt wordt in uw villa bereid.
Alle kamers hebben een volledig ingerichte badkamer, airco, ventilatie, koelkast, telefoon en zeezicht.

Faciliteiten
De Spa vlakbij de zee, is van wereldklasse met 7 behandelingsruimten.
Yoga, zwembad, gratis tennis, fitnessruimte.
Duiken, snorkelen, waterski, windsurfen.
Gratis shuttle naar de Tryall Golf Club en naar Montego Bay.
Naast een leuke kinderclub zijn kinderen van 3 tot 12 jaar welkom bij de “Pineapple Kids’ Tennis Clinic” van 1 juli tot eind augustus, dagelijks van 09.00 tot 11.00 uur. Ook is nanny-service mogelijk.

Culinair
Het diner wordt geserveerd in de Georgian Dining Room of op het terras, uitkijkend over Round Hill Bay (foto 3). Internationale cuisine en vele Jamaicaanse specialiteiten.E-mail deze pagina naar een kennis Print deze pagina Offerte aanvragen

P.O Box 258 1250 Laren (NH), The Netherlands
tel. +31-(0)35-5315587 fax. +31(0)35-5312640 info@louises-travelchoice.nl