Sabi Sabi Game Reserve Zuid-Afrika
Ligging: Sabi Sabi is een bijzonder geliefd 5*****Resort met gasten uit de hele wereld en dat is niet verwonderlijk! Het Resort is een uurtje vliegen vanaf Johannesburg. Per auto, met of zonder chauffeur, is het ca. 5 uur rijden. Sabi Sabi, gelegen in een fabelachtig natuurgebied, de ca. 65.000 ha. grote Sabi Sand Wildtuin, is geografisch geintegreerd met het zuidelijke gedeelte van het Kruger National Park.

Accommodatie
Sabi Sabi heeft drie Lodges - Earth Lodge (13 suites), Bush Lodge (25 suites) en Selati Camp (8 suites) - die op ruime afstand van elkaar liggen. Elke lodge heeft een eigen lounge, veranda, 'boma' hut met dineertafels, zwembad, bar, boutique, manager & staf, safari drivers en trackers. (Foto 1: Mandleve Suite, foto 2: Selati Camp).
Alle suites hebben airco, fan, apart kleedgedeelte, en-suite badkamer met haardroger, binnen- en omsloten buitendouche, kluis en telefoon.
Gasten van de Earth Lodge suites hebben een eigen butler ter beschikking en een plunge pool.
De weelderig ingerichte Ivory Presidential Suite in Selati Camp getuigt van 19e-eeuwse koloniale grandeur met origineel antiek.

Safari
Op de wilde dieren in het Reservaat wordt al zo'n halve eeuw niet meer gejaagd en zij beschouwen de open landrovers met menselijke wezens dan ook niet als bedreigend. Voor toeristen een unieke ervaring om van heel dichtbij de wonderen der natuur te aanschouwen. Uiteraard onder begeleiding van toegewijde en getrainde rangers.

Bush Nature Spa
Naast Earth Lodge heeft Bush Lodge een eigen massage centrum, met een verscheidenheid aan massages, o.a. aromatherapie en reflexologie.

Culinair
Regionale gerechten worden geserveerd bij de rivierbedding, maar ook in de 'boma' (foto 4: Bush Lodge Boma) of in de 'farmhouse-kitchen'.

Trouwen/huwelijksreis
De Mandleve Suite in de Bush Lodge is een ultra-luxe suite, perfect voor een romantisch verblijf .E-mail deze pagina naar een kennis Print deze pagina Offerte aanvragen

P.O Box 258 1250 Laren (NH), The Netherlands
tel. +31-(0)35-5315587 fax. +31(0)35-5312640 info@louises-travelchoice.nl