Trisara Phuket Thailand
Ligging: Trisara betekent in het Sanskrit ' derde tuin in de hemel'. Dit werkelijk unieke resort (geopend sinds oktober 2004) ligt, omgeven door tropisch regenwoud, aan een eigen baai, op slechts 15 minuten afstand van Phuket Airport aan de nog onbedorven noordwestelijke kustlijn.

Accommodatie (foto 3: Pool Villa Bedroom)
24 Pool Villa's met een totale oppervlakte van 240 m2, gebouwd vlakbij de oceaan, met eigen 10-meter lang zwembad en terras met douche (gedeeltelijk in de schaduw) en een airconditioned slaapgedeelte/ badkamer van 90 m2.
Twee van de Pool Villa's hebben 2 gastenverblijven en een grote living. Ideaal voor een verblijf met familie of vrienden.
In alle Pool Villa's is geluidloze airco aangebracht, cross-ventilatie (een natuurlijk ventilatie systeem) en een fan. Electronische safe, plasma stereo TV met DVD, supersnelle internetverbinding, IDD-telefoon met voice-mail.
Foto1: ook is het mogelijk in één van de 12 villa's te verblijven die in privé-bezit zijn. Deze villa's variëren in grootte van 750 tot 1500 m2, allen gelegen aan de oceaan of met zeezicht, inclusief een compleet ingerichte keuken. Gasten kunnen van alle Trisara-faciliteiten en service gebruik maken.

Faciliteiten
Apart zwembad op het strand, bibliotheek en exclusieve boutiekjes, golfbaan.
Fitness ruimte, tennisbaan, cruises/Yacht charter.
Spa (foto 4)
De Trisara Spa (1500 m2) ligt tegen de heuvels en kijkt uit op de Pool Villa's. Zes privé suites, een air-conditioned behandelruimte voor 2 personen en voor wie dat prefereert een behandeling in het paviljoen (of in de eigen villa). Yoga & meditatie.

Culinair
Het restaurant en de bar zijn vlakbij zee (zie foto 2). Ook kan het diner in uw eigen villa verzorgd worden.E-mail deze pagina naar een kennis Print deze pagina Offerte aanvragen

P.O Box 258 1250 Laren (NH), The Netherlands
tel. +31-(0)35-5315587 fax. +31(0)35-5312640 info@louises-travelchoice.nl