Royal Westmoreland Barbados
Ligging: één van de mooiste resorts in de wereld! Omgeven door een prachtig landschap, uitkijkend op de westkust van Barbados. Royal Westmoreland is gelegen aan de Caribische Oceaan. Ooit stond hier een suikerplantage.

Accommodatie
Unieke combinatie van vrijstaande villa’s met persoonlijke bediening, waarvan sommigen met privé zwembad. Zeer luxueus en ruim van opzet, geheel gericht op privacy. Een ideaal resort voor families, vrienden, of verliefden om je in alle rust en luxe terug te trekken....

Faciliteiten
Barbados staat bekend als 'De Parel van de Carribean' en dat geldt ook voor de 18-hole championship golf course, ontworpen door Robert Trent Jones Jr., met uitzicht op de oceaan!
Royal Westmoreland beschikt over de enige Har-Tru tennisbanen in Barbados. Open van 07.00 tot 21.00 uur (met verlichting), lessen zijn mogelijk op de Tennis Academy.
Aparte fitness ruimte, met groot zwembad, whirlpool en kinderzwembad.

Aan het strand, de Glitter Bay, zijn veel watersportmogelijkheden: surfen, scuba duiken en parasailing.

Culinair
Ontbijt en lunch zijn naar wens privé te gebruiken of in het centraal gelegen Koloniaanse Clubhouse Restaurant.E-mail deze pagina naar een kennis Print deze pagina Offerte aanvragen

P.O Box 258 1250 Laren (NH), The Netherlands
tel. +31-(0)35-5315587 fax. +31(0)35-5312640 info@louises-travelchoice.nl