Abama Gran Hotel Golf Resort & Spa Tenerife
Ligging: Abama, de Rolls Royce onder de hotels in Tenerife, is een lust voor het oog en schittert in de zon als een Moors kasteel! Temidden van een betoverende subtropische plantenzee en duizenden palmbomen ligt het hoger gelegen in Arabische stijl ontworpen resort in Guia de Isora aan de zuidwest kust van Tenerife. Het vliegveld Reina Sofía Airport is zo'n 25 min. rijden.

Accommodatie
Het 385 kamers en suites tellende hoofdgebouw ligt direct aan de Atlantische Oceaan. Daarnaast zijn er 120 prachtige villa's, waarin gasten het allerbeste wacht qua comfort, privacy en service.
De Villa's en Suites zijn onderverdeeld in Double Villa's, Junior Suite Villa's en Suite Villa's. Elke villa heeft 8 kamers en/of suites, een zwembad en een terras met spectaculair oceaanzicht.

Faciliteiten & recreatie
18-hole Abama Golf Course par 72, ontworpen door golflegende Dave Thomas, die samen met architect Melvin Villarroel, heeft gezorgd voor een perfecte harmonie tussen de holes en de natuur met een uniek resultaat voor golfliefhebbers van alle niveau's. Club House, Golf Academie en een 3-hole par 3 Practice Course. Geweldig zicht op de oceaan en het eiland Gomera. De gemiddelde temperatuur op Tenerife is het hele jaar zo'n 22 gr C.
Tennisbanen, de Spa is ultramodern en een ware belevenis! Met o.a. Turks bad, spectaculair hydrotherapeutisch zwembad, Kneipp douche, tepidarium (heilzaam kruidenbad voor lichaam en geest) en glazen 'sauna tuinen'. Een unieke ervaring is 'de sneeuwcabine': na de sauna kun je je huid inwrijven met echte sneeuw!
Modern Conferentie Centrum.

Culinair
Het gastronomische aanbod in Abama overtreft zelfs de verwachtingen van de meest verwende fijnproever! Het op de rotsen gelegen restaurant 'El Mirador' is te bereiken via een kabelbaan vanaf het strand.
De Abama Spa Lounge is gespecialiseerd in lage calorie- en macrobiotische gerechten.
Voor jazz- en blues liefhebbers is het genieten geblazen in de Casablanca Jazz Club.

'Witte berg"
De inwoners, de Guanchen, noemden dit eiland Tenerife, wat "Witte berg" betekent en verwijst naar de Pico del Teide (3718 m), de hoogste bergtop (en vulkaan) van Spanje. Het Museo Canario, een museum over de Guanchen is een bezoek meer dan waard!E-mail deze pagina naar een kennis Print deze pagina Offerte aanvragen

P.O Box 258 1250 Laren (NH), The Netherlands
tel. +31-(0)35-5315587 fax. +31(0)35-5312640 info@louises-travelchoice.nl