The Royal Livingstone Hotel Livingstone Victoria Falls Zambia
Ligging: Ontdek de koloniale erfenis en tribale Afrikaanse levendigheid van Zambia, de thuisbasis van één van de zeven natuurwonderen van de wereld en … slechts op een uur en 40 minuten vliegen van Johannesburg. Aan de oever van de rivier Zambezi, ligt de Royal Livingstone Hotel. Deze is vernoemd naar de legendarische ontdekkingsreizigers die de iconische Victoria waterval van Zambia heeft vernoemd naar zijn koninging. Het hotel roept een Victoriaanse elegantie en koloniale tradities op in onberispelijke stijl en biedt een onvergetelijk avontuur. Vanuit je hangmat kun je genieten van de geluiden van en bij de rivier.

Accommodatie: Royal Livingstone Hote is een perfecte toevluchtsoord met 173 en-suite kamers en suites aan de rivieroever. De luxueuze inrichting met fris witte linnen en grote comfortabele bedden zijn een genot om tot rust te komen en tegelijkertijd te genieten van de omgeving. Al de luxe kamers beschikken over een eigen veranda met uitzicht op de machtige Zambezi rivier.

Recreatie en andere faciliteiten: Er is altijd een hoop te doen in en rondom de Royal Livingstone Hotel. Loom in een hangmat onder eeuwenoude bomen ontspannen, afkoelen in het zwembad en zonnen. Gratis toegang tot de Victoria Watervallen of ervaar de sensatie van het raffen in de Batoka Gorge, een cruise op de Zambesi rivier of een ontzagwekkende treinreis kunnen het avontuurlijke in u aanspreken. Geniet ook van een luxe massage in de openlucht in de schaduw van oude boemen op de oevers van de rivier. De Livingstone kuuroord wordt dan een onvergetelijke ervaring.

Culinair:De Royal Livingstone Zambia restaurants en bars kijken uit op de machtige Zambezi rivier en majestueuze Victoria Watervallen. Geniet van een drankje in de lounge en/of neem deel aan de aloude tradities van de koloniale ‘afternoon high tea’ en ‘sundowners’ op een rivierdek. Geniet van een heerlijk diner van culturele diversiteit van het land, dat in de ban is van David Livingstone.E-mail deze pagina naar een kennis Print deze pagina Offerte aanvragen

P.O Box 258 1250 Laren (NH), The Netherlands
tel. +31-(0)35-5315587 fax. +31(0)35-5312640 info@louises-travelchoice.nl