Jamaica Inn
Ligging: Van de hagelwitte stranden tot het tropische regenwoud, is dit glorieuze 'boutique' hotel in Ocho Rios een echt Caribisch hotel. Het is door een rif van de buitenwereld afgezonderd en gelegen aan een baai bij het mooiste privť strand van Jamaica.
In het gastenboek staan bekende namen; Winston Churchill bijvoorbeeld, beweerde dat de lichtval hier de allermooiste ter wereld is om zijn acquarellen te schilderen. Ook NoŽl Coward, Ian Fleming en Errol Flynn logeerden hier regelmatig.

Accommodatie
Jamaica Inn heeft slechts 45 gastenverblijven, elk in een authentieke Jamaicaanse stijl. Het gebruik van de kleuren blauw en wit maakt dat uw balkon als "vanzelfsprekend" overgaat in zand en zee. De kamers zijn allen met zorg ingericht .

Faciliteiten
KiYara Spa: KiYara betekent 'gewijde plaats van de geesten der aarde', in de taal van de Arawaks; Jamaica's vroegere inlandse bevolking.
Sandals Golf & Country Club, par 71.
Croquet, zwembad, snorkelen, kayaks, zeilen, windsurfen, duiken, tennisbanen vlakbij. Verder beschikt het ook over een fitness ruimte.

Culinair
In de keuken zwaait chef Hughton Willams de scepter, die onder andere in Engeland een opleiding volgde. De combinaties van de chef zijn bijzonder; 'Beef Tenderloin with Blue Mountain coffee sauce' en 'Jerk Chicken with mango salsa' bijvoorbeeld.

Aanrader/bijzonder
De Martha Brae rivier in Montego Bay of de Blue Lagoon zijn absoluut een bezoek waard!
Jamaica Inn is gespecialiseerd in het organiseren van 'droomhuwelijken', van 2 tot 100 personen.E-mail deze pagina naar een kennis Print deze pagina Offerte aanvragen

P.O Box 258 1250 Laren (NH), The Netherlands
tel. +31-(0)35-5315587 fax. +31(0)35-5312640 info@louises-travelchoice.nl