Star Clippers Cruises
De Star Flyer, de Star Clipper & de Royal Clipper: Deze onvervalste zeilschepen doen de klipper-traditie herleven! Zeilen aan boord op een van deze 115 meter lange viermasters is een onvergetelijke ervaring. De een of meer weken durende tochten zijn ongekend; de wind en de zee in combinatie met een overdaad aan comfort: de Clippers bieden alle luxe van een 5***** hotel met ruime één-en twee persoons hutten (voor slechts 170 passagiers). Eenmaal voor anker, is er tijd om rond te kijken in de pittoreske haventjes, te snorkelen, te windsurfen of te duiken. Ook bestaat de mogelijkheid om mee te helpen met de navigatie van het schip of de bediening van de enorme zeilen. Lekker luieren en verwend worden kan natuurlijk ook!

Star Flyer: Kom aan boord van de Star Flyer en beleef een unieke ervaring van comfort en tradities. Dit schip is in alle opties een zeer modern cruiseschip. Het is gebouwd voor passagiers die van comfort, traditie en romantiek uit de legendarische periode van de vrachtzeilschepen houden. De Star Flyer is 115 meter lang, is beschikbaar voor 180 passagiers, beschikt over twee zwembaden en biedt erg veel ruimte om te ontspannen. Met de Star Flyer (foto 3) kunt u vanaf oktober t/m maart varen van Cannes naar onder andere Costa Rica.

De Star Clipper gaat elk jaar van oktober t/m april naar het Caribisch gebied. In oktober wordt er gevaren van Athene naar St. Maarten, om vervolgens door te gaan naar Malaga. Vervolgens wordt de Atlantische Oceaan overgestoken om de Middellandse Zee in stijl te ontdekken. Hierna zal de reis zich voortzetten naar de Treasure- ( o.a. Anguilla, Norman Island, St. Kitts en Antigua) en de Leeward eilanden ( o.a. Nevis, Saba, Guadeloupe, St Barths).
Het is mogelijk om alleen aan kleine delen van de gehele cruise deel te nemen (bijvoorbeeld alleen van Malaga naar Las Palma)


Na een transatlantische terugtocht begint de Starclipper dezelfde enerverende route opnieuw.

De Royal Clipper Deze uiterst verfijnde, moderne jacht (foto 4) is de grootste en enige zeilende vijfmaster ter wereld (officieel erkend door Guiness World Records in 2001), is 134 meter lang en neemt slechts 228 gasten aan boord. Het dek is maar liefst 1800 m2 en heeft drie zwembaden. De Royal Clipper is het neusje van de zalm wat betreft zeevaartervaring: avontuur, traditie, geweldige service en comfort.
In het luxueus ingerichte restaurant is een stropdas niet verplicht. In de fitnessclub waan je je onder water, aangezien de patrijspoorten onder de zeespiegel zijn!

De Royal Clipper vaart onder andere in herfst en winter naar het Caribisch Gebied en in de zomer naar de Middellandse Zee. Ideaal voor een onvergetelijke huwelijksreis!E-mail deze pagina naar een kennis Print deze pagina Offerte aanvragen

P.O Box 258 1250 Laren (NH), The Netherlands
tel. +31-(0)35-5315587 fax. +31(0)35-5312640 info@louises-travelchoice.nl