Nisbet Plantation Beach Club Nevis
Ligging: Bij Nisbet Plantation Beach Club vindt u de overblijfselen van een oude suikerplantage terug. De kleine hutjes accentueren de sfeer en staan tussen palmbomen op dit kleine tropische paradijs, elk met een uniek uitzicht. In Nevis kunt u genieten van historie, koloniale architectuur en oude plantages, maar ook van groene valleien, witte stranden en tropische bloemen en planten. Zeer romantisch!

Accommodatie
Alle kamers zijn ruim, met zorg ingericht en bieden alle privacy. Of u nu een deluxe kamer, een superior room of een premier suite boekt, u beschikt altijd over een telefoon, mini bar en privé balkon.

Faciliteiten
Snorkelplezier in de helderblauwe zee, een koel zwembad of tennissen, diepzee duiken, paardrijden, golfen en zeilen: dit alles kan in de directe omgeving van het hotel!

Culinair
Ook op culinair gebied heeft Nisbet genoeg te bieden: een cocktailbar aan het zwembad, lunch en diner worden geserveerd in het tropische “Coconuts”. In “the Great House” kunt u tot ‘s avonds laat op de veranda nog genieten van de warmte en een laatste drankje.

Bijzondere geschiedenis:
Gebouwd in 1778. Deze historische plantage was het huis van Fanny Nisbet, een vrouw wiens liefde voor haar man (Admiraal Horario Nelson) legendarisch werd. Vandaag de dag wordt de herinnering aan Fanny levend gehouden in dit kleine, rustige en nog onbedorven toevluchtsoord voor een ongewoon en romantisch verblijf.E-mail deze pagina naar een kennis Print deze pagina Offerte aanvragen

P.O Box 258 1250 Laren (NH), The Netherlands
tel. +31-(0)35-5315587 fax. +31(0)35-5312640 info@louises-travelchoice.nl