Montpelier Plantations Nevis
Ligging: Aan de voet van de heuvels van Mount Nevis ligt Montpelier Plantation Inn & Beach Club. In een romantische en smaakvolle omgeving overheerst een rustige en intieme sfeer, mede door een grote varieteit aan tropische planten en een ruïne van een oude molen, een overblijfsel uit de tijd dat Montpellier nog een suikerplantage was.

Accommodatie
Omdat Montpelier Plantation slechts uit zestien kamers en de “Great House” bestaat, krijg je hier bijna het gevoel even helemaal van de wereld te zijn. Ook de ontspannen sfeer zorgt ervoor dat u zich thuis zult voelen.
De kamers hebben allen een frisse tropische uitstraling!

Faciliteiten
Badhuis met thermale baden uit de 18e eeuw, hard court tennisbaan, rackets en ballen gratis beschikbaar. Verder is er ook nog de Robert Trent Jones II golf course in nabije omgeving.

Culinair
Ontbijt en lunch worden geserveerd op een door schaduw overdekt terras, het diner wordt gebruikelijk bij kaarslicht gebracht in de zomers warme openlucht. De keuken is verfijnd klassiek: dagverse ingrediënten, wilde honing en huisgemaakt brood zijn slechts enkele voorbeelden.
Herrie of verkeerslawaai bestaan hier niet; als u aan de rand van het zwembad van een vers fruitsapje nipt overheerst de stilte!

Bijzonder/aanrader
Nelson & Alexander Hamilton Musea; historische kerken; kunst galerijen; trips naar St. Kitts of St. Barth.

Lord Nelson trouwde hier zijn Fanny in 1787!E-mail deze pagina naar een kennis Print deze pagina Offerte aanvragen

P.O Box 258 1250 Laren (NH), The Netherlands
tel. +31-(0)35-5315587 fax. +31(0)35-5312640 info@louises-travelchoice.nl