Angsana Resort & Spa Velavaru
Ligging: Het Angsana Resort & Spa Velavaru is bereikbaar per boot op 40 minuten van Malé International Airport. Het resort bevindt zich op het onberispelijke South Nilandhe Atoll. Een prachtige onderwaterwereld draagt bij aan de onbedorven schoonheid van de omgeving. Het Angsana Resort & Spa Velavaru is een plek waar dromen waargemaakt worden.

Accommodatie
De 79 villa's hebben allen prachtige uitzichten over de Indische Oceaan. De Velavaru en Angsana villa's zijn het hoogtepunt van stijl en rijkdom. De rijke Velavaru villa biedt een ruimte van 323 vierkante meter en is de perfecte keus voor diegenen die hun vakantie in stijl door willen brengen, met geliefde of familie. De Deluxe Beachfront Pool Villa heeft een privé-zwembad in de openlucht en biedt veel comfort.

Faciliteiten
Dhaalu Atoll is maagdelijk terrein als het op toerisme aankomt. Vele duikplekken, koralen en eilanden zijn virtueel onaangeraakt. Van eiland-hopping tot dolfijnen spotten, snorkelsafari's en nachtvissen; er is geen gebrek aan activiteiten en excursies. Het Angsana Spa Velavaru, dat dagelijks geopend is, beschikt over 12 spa paviljoens en behandelingkamers met luxueuze faciliteiten.

Culinair
Terwijl de Malediven beschikken over een eigen niche in de markt, bestaat de keuken uit een internationale variatie. Verzadig uw eetlust met een echte medley van Aziatische en Mediterraanse smaken. De Kuredhi Bar aan het strand biedt exotische cocktails en smakelijke snacks.
Kaani is een alledaags restaurant. Binnen of buiten dineren. Het levendige seafood grillrestaurant is gehuisvest boven de oceaan.E-mail deze pagina naar een kennis Print deze pagina Offerte aanvragen

P.O Box 258 1250 Laren (NH), The Netherlands
tel. +31-(0)35-5315587 fax. +31(0)35-5312640 info@louises-travelchoice.nl