Eden Rock Hotel St. Barthlemy
Ligging:
Het in 2004 gerenoveerde Eden Rock Hotel ligt op een rotsformatie die uitkijkt op de zee en wordt omgeven door koraalrif, turquoise blauwe zee en een mooi strand. Eden Rock is de perfecte combinatie van luxe en privacy.

Accommodatie
Dit charmante resort heeft individueel gedecoreerde kamers, met verfijnd antiek en originele schilderijen. Sommige kamers liggen op de rotsen, anderen op het strand, voorzien van alle comfort en zijn allen buitengewoon luxueus ingericht.

Faciliteiten
De openlucht Spa, met zeewater zwembaden en uitzicht op de oceaan is perfect om even te ontspannen.
Snorkelen, zeilen, windsurfen, kayakken, diepzee vissen en scuba duiken. Dit kan allemaal! Verder worden er trips georganiseerd naar nabij gelegen eilanden vanaf het strand.

Culinair
De Franse keuken is in het fameuse Eden Rock Restaurant op haar best, niet in de laatste plaats door de onvergelijkbare ambiance; hoog op de rotsen uitkijkend op eindeloos blauw. Spectaculair en romantisch, dag en nacht!

Bijzonder
St.Barth kan het beste worden beschreven als: waan je in Zuid-Frankrijk maar dan in de tropen! Bezoekers van dit eiland genieten namelijk van beide werelden; poederwitte stranden, kristalhelder water met tegelijkertijd de mogelijkheid te dineren zoals in de Franse provincie. St. Barth is eigenlijk een merkwaardig eiland, want de meerderheid van de inwoners is van Europese afkomst. Ondanks de huidige Franse sfeer, stamt de naam van de hoofdstad Gustavia nog uit de tijd dat St Barth onderdeel uitmaakte van Zweden.
Eden Rock is een magneet voor celebrities! Madonna, Orlando Bloom, Kate Moss en nog vele anderen komen hier regelmatig om te genieten van de mooie omgeving en het resort.E-mail deze pagina naar een kennis Print deze pagina Offerte aanvragen

P.O Box 258 1250 Laren (NH), The Netherlands
tel. +31-(0)35-5315587 fax. +31(0)35-5312640 info@louises-travelchoice.nl