The Farm at Cape Kidnappers Napier
Ligging: The Farm at Cape Kidnappers is gelegen op een schapenboerderij van 2500 hectare aan Hawke's Bay, op het Noordereiland van Nieuw-Zeeland. The Farm ligt 300 meter verheven boven de kustlijn, op een groen plateau op de krijtrotsen. Aan de randen van de kliffen ligt een met zorg ontworpen golfbaan van 18 holes die internationale faam geniet.

Accommodatie: The Farm at Cape Kidnappers beschikt over een villa, Owner's Cottage, en drie types suites: de Lodge suite, de Ridge suite en de Hilltop suite.

De suites zijn in nautische stijl ingericht met houten meubilair, elegante details en aangekleed in wittinten. U hebt in elke suite een eigen balkon met een prachtig panoramisch uitzicht over de Stille Oceaan, de boerderij of het groen van de golfbaan.

Faciliteiten: Het hoofdgebouw van The Farm at Cape Kidnappers heeft een ambiance van een bedrijvige boerderij op de prairie. Natuursteen, verweerd hout en gepolijst hout is gecombineerd met stijlvolle meubels, sobere kunststukken en comfortabele sofa's. Rust en ruimte zijn de kernwoorden die het interieur het best beschrijven. Ook is The Farm voorzien van een zwembad omringd door ligstoelen en parasollen. Vanuit het zwembad en met een cocktail in de hand geniet u van het prachtige uitzicht op de oceaan.
Bovenop de heuvel bevindt zich een spa. Hier kunt u zich in de watten laten leggen en genieten van allerlei therapieën en massages. De spa is overigens ook een prima locatie om u even terug te trekken in de rustige leeskamer.

Culinair: U kunt bij The Farm at Cape Kidnappers kiezen tussen verschillende locaties om te dineren en uiteraard is het mogelijk om in uw suite te eten. Er is een sfeervolle serre met een open haard en een geweldig uitzicht op de heuvels die tot aan de oceaan reiken. Verschillende kleinere dineerruimtes met openhaard voor intieme diners voor twee. In de stijlvolle wijnkelder kunt u met een klein gezelschap dineren.

Lunchen kunt u tijdens een picknick op één van de heuveltoppen in de omgeving. Maar u kunt ´s middags ook een hapje eten in het hoofdgebouw of in de golfclub. De golfclub ligt een stukje van het hoofdgebouw vandaan en heeft een strak ingericht interieur, maar met een warme sfeer.

Golf: De golfbaan van The Farm is ontworpen door Tom Doak en ligt op de rug van fjord-achtige heuvels die aan het einde stijl naar beneden lopen, de Stille Oceaan in. Vanaf de golfbaan heeft u een indrukwekkend uitzicht op de spectaculaire kustlijn.E-mail deze pagina naar een kennis Print deze pagina Offerte aanvragen

P.O Box 258 1250 Laren (NH), The Netherlands
tel. +31-(0)35-5315587 fax. +31(0)35-5312640 info@louises-travelchoice.nl