Royal Clipper Rome Cruise
De Royal Clipper heeft, voor men die er even kort tussen uit wil, een cruise van 3 nachten. Tijdens deze cruise gaat u naar plaatsen die allen in de buurt van Rome liggen.

Dag 1:
Deze dag begint in Civitavecchia. Civitavecchia is een stad, 70 kilometer ten noorden van Rome en is vooral belangrijk vanwege de haven. Het belangrijkste monument in het historische centrum, is het enorme kasteel Forte Michelangelo. Dit kasteel staat aan de haven van Civitavecchia.

Dag 2:
Op dag 2 bevindt de cruise zich inAmalfi. Amalfi is een stad in ItaliŽ in de provincie Salerno en de regio CampaniŽ. Het is een kleine, toeristische stad met maar 5400 inwoners. De provincie, waarin de stad ligt, is erg vruchtbaar en staat bekend om de productie van citroenen en de daarvan gemaakte limoncello. Het oude vissersdorpje Positano is echt een aanrader om naar toe te gaan. Dit is een van de chiqueste badplaatsjes van Zuid-ItaliŽ.

Dag 3:
Op deze dag zal er doorgevaren worden naar het eilandje Ischia. Het verrassend groene eiland is behoorlijk gevarieerd. Het eiland heeft verschillende stranden, kuuroorden, pittoreske kerkjes en het prachtige Castello Aragonese in Ischia Ponte niet te vergeten!
In Ischia is het ook mogelijk om verscheidene watersporten te beoefenen.
De moeite waard zijn ook het mediterrane plaatsje Forio en het romantische vissersdorp Sant'Angelo!

Dag 4:
Dit is de laatste dag van de trip. Deze dag zal er weer terug gevaren worden naar Civitavecchia.E-mail deze pagina naar een kennis Print deze pagina Offerte aanvragen

P.O Box 258 1250 Laren (NH), The Netherlands
tel. +31-(0)35-5315587 fax. +31(0)35-5312640 info@louises-travelchoice.nl