Sun Boat IV Nijlcruise
Sun Boat IV biedt u de ultieme ervaring aan, door te varen door de Nijl. Hierbij zijn er ook privé kades in Luxor en Aswan, eigen felukboten en prachtige uitzichten waar u van kunt genieten. Tijdens de cruise is het mogelijk om een kleine cursus Egyptologie te volgen.
Om echt tot rust te komen heeft de cruise een no mobile phone policy in de publieke ruimtes. De publieke ruimtes zijn voorzien van elegante meubels en er is genoeg plek om volledig tot rust te komen.
Dineer in het prachtige restaurant met mooie grote ramen om van het mooie uitzicht te kunen genieten. Geniet van de drankjes in de bar en lounge of ga naar de fitness ruimte om even lekker te sporten. Neem een frisse duik in het zwembad of kom tot rust op het ruime dek.

Accomodatie: Het schip beschikt over 36 cabines en vier suites, waarvan de meeste een tweepersoonsbed hebben.
De Royal Suites met balkon zijn gelegen op het Promenade Deck, de twee Presidentiele Suites zijn gesitueerd op het Main Deck en de 36 Luxe Cabines zijn gevestigd over alle vier de dekken. Alle cabines en suites hebben volledige airconditioning, met panoramische ramen en privé badkamer met douche, fohn, satelliet televisie en inhouse-films, kluis en mini-bar.


Jennifer Conlin (artikel in The New York Times, A shop of One's Own on the Nile), kwam op het idee om de Sun Boat IV af te huren voor een eigen privé vakantie. Samen met haar man leek het hun heerlijk om op een cruise te zitten met alleen maar bekenden om zich heen en niet met mensen die onbekend voor hen waren. Het probleem was echter om daadwerkelijk 80 mensen op de cruise te krijgen die het zich konden permitteren en die ook de tijd en zin hadden om deel te nemen aan deze cruise. Uiteindelijk hebben zij een email gestuurd naar al hun vrienden, kennissen en de hele familie en hebben zij het toch voor elkaar gekregen om de cruise vol te krijgen.
Jennifer Conlin verteld wel dat het haar 10 maanden heeft gekost om dit allemaal te organiseren en dat het belangrijk is om over goede organisatiekwaliteiten te beschikken en dat het erg belangrijk is om op tijd met zoiets te beginnen.E-mail deze pagina naar een kennis Print deze pagina Offerte aanvragen

P.O Box 258 1250 Laren (NH), The Netherlands
tel. +31-(0)35-5315587 fax. +31(0)35-5312640 info@louises-travelchoice.nl