Coral Lodge 15.41
Ligging: Coral Lodge 15.41 is gelegen in het noorden van Mozambique in het Varanda gebied. Dit gebied is omgeven door duinen, stranden en aan de andere kant de bossen. Varanda ligt aan de top van Peninsula en vlakbij Mozambique Island.

Accommodatie: Coral Lodge 15.41 os een modern, in Afrikaanse stijl strandresort wat u veel luxe en comfort biedt in een privacy rijke omgeving. De villa's zijn allemaal op de top van de duinen gevestigd waardoor u er een fenomenaal uitzicht heeft.
Het resort beschikt over 10 villa's met allen een oppervlakte van 100 m2. De villa's hebben allen een woonkamer, slaapkamer, badkamer en een groot terras. Twee villa's hebben een extra slaapkamer met toilet en wastafel. Verder hebben vijf villa's uitzicht op de zee en de andere vijf kijken uit op de bossen.
De villa's hebben allen een minibar, airconditioning, persoonlijke host, outdoor shower, telefoon, kluisje, fohn en internet (op aanvraag).

Faciliteiten: Tegen betaling kunt u ervoor kiezen om te gaan duiken, walvissen te bekijken, snorkelen, zeilen of te windsurfen. Qua cultuur zit u ook op het goede adres; safari, bezoek aan Varanda en vogels bekijken, het kan allemaal!
Voor stellen is Coral Lodge echt weggelegd; romantische diners, privé lunch of een tochtje op een privé zeilboot.
Toch wat meer relaxen? Geniet dan van een body treatment of een massage. Verder kunt u ook deelnemen aan yoga of meditatie-lessen.

Culinair: De Indische Oceaan zit vol met heerlijke vis wat vervolgens door de chef koks voor u wordt bereid in de keuken van Coral Lodge 15.41.
Gedurende de dag serveert het hotel verse snacks en kleine hapjes en 's avonds kunt u in het restaurant genieten van alles wat u maar wenst te eten.E-mail deze pagina naar een kennis Print deze pagina Offerte aanvragen

P.O Box 258 1250 Laren (NH), The Netherlands
tel. +31-(0)35-5315587 fax. +31(0)35-5312640 info@louises-travelchoice.nl