Chiva-Som International health Resort
Ligging: Chiva-Som is een luxueus health hotel aan de kust van Hua Hin. Het ligt op 185 km afstand van Bangkok en is gemakkelijk te bereiken per vliegtuig of auto.

Accommodatie: De kamers van Chiva-Som bieden allen luxe en comfort en bieden een perfecte combinatie van Thaise architectuur met Westerse standaarden. Elke kamer heeft een satelliet televisie, dvd speler, airconditioning, fohn, badjassen, koelkast en mini bar.
U heeft in Chiva-Som de keuze uit verschillende type accommodaties;
- Ocean View Room
- Thai Pavillion
- Herbal Suite
- Fragrance Suite
- Rainforest Suite
- Golden Bo Suite
- Leelawadee Suite

Faciliteiten: Er zijn genoeg faciliteiten binnen deze accommodatie waar u gebruik van kunt maken; een bibliotheek met vele boeken, wifi, zwembaden en verschillende watersporten. Verder kunt u in de Spa terecht voor verschillende behandelingen, sauna, stoomcabine, jacuzzi en relax ruimte. Voor een leuk souvenir kunt u terecht in de Chiva-Som Boutique.

Culinair: De restaurants staan allen in het teken van weinig vet en calorieŽn, verse ingrediŽnten en veel gluten oftewel erg gezond!!
Voor een lekker drankje in de avond kunt u terecht bij de Orchid Lounge.E-mail deze pagina naar een kennis Print deze pagina Offerte aanvragen

P.O Box 258 1250 Laren (NH), The Netherlands
tel. +31-(0)35-5315587 fax. +31(0)35-5312640 info@louises-travelchoice.nl