Royal Zambezi Lodge
Ligging: Royal Zambezi Lodge ligt vlakbij de Zambezi Rivier en naast het Lower Zambezi National Park en tegenover de beroemde Mana Pools Reserve.

Accommodatie: Er zijn10 klassieke suites en 4 deluxe suites beschikbaar in Royal Zambezi Lodge. De Classic suites zijn vrijstaand en hebben een terras met schaduw, ensuite badkamer en grote douches.
De Deluxe suites zijn perfect om het (luxe) safari leven te ervaren en hebben een outdoor bad en douche. Verder beschikken zij ook nog over een (binnen) lounge ruimte en een privé plunge pool.

Faciliteiten: In Royal Zambezi Lodge zult u zich niet snel vervelen; u kunt naar het Lower Zambezi National park om kuddes olifanten, leeuwen en luipaarden te bezichtigen. Vogelliefhebbers zijn hier ook aan het goede adres, vlakbij de rivier zijn vele soorten vogels te zien dus vergeet uw fotocamera zeker niet mee te nemen!! Het Lower Zambezi Park is dan ook een IBA (Important Bird Area).
Hiernaast worden er verschillende kano-tochten georganiseerd waaraan u kunt deelnemen. Op deze manier ontdekt u de pracht van de natuur op een heel andere manier dan u gewend bent. Tijdens deze tocht gaat er een professionele gids met u mee die u alle ins en outs over het land en de plekken waar u komt verteld.
Verder kunt u onder begeleiding van een expert gaan vissen in de prachtige wateren vlakbij Royal Zambezig Lodge.
Toch wat meer rust? Ontspan dan heerlijk in de Spa en geniet van alle behandelingen die zij aanbieden. U kunt er ook voor kiezen om bijvoorbeeld in de buitenlucht gemasseerd te worden.

Culinair: Geniet van een heerlijk ontbijt in het restaurant terwijl u over de Lower Zambezi Rivier uitkijkt. Als lunch kunt u in de buitenlucht lekker picknicken in de natuur. Het diner wordt geserveerd aan een tafeltje onder de sterren of bij een kampvuur tijdens koude avonden. U kunt er ook voor kiezen om in uw accommodatie te dineren.E-mail deze pagina naar een kennis Print deze pagina Offerte aanvragen

P.O Box 258 1250 Laren (NH), The Netherlands
tel. +31-(0)35-5315587 fax. +31(0)35-5312640 info@louises-travelchoice.nl