Naibor Camp
Ligging: Naibor Camp in Kenia is gelegen in het beboste gebied bij de Talek Rivier op ongeveer 2 km afstand waarin de rivier in de Mara rivier stroomt. Dit is vlakbij het Mara Game Reserve waar u het prachtige wilde leven van Kenia kunt bewonderen.

Accommodatie: U kunt kiezen om in Main Naibor of Little Naibor te verblijven. Alle accommodaties in zowel Main als Little Naibor kijken uit opde Talek rivier. Main Naibor beschikt over 7 tenten, elke tent heeft een beschaduwde veranda, twee wastafels, ensuite badkamer met (doorspoel)toilet en een safari douche. De tenten zijn allen op zo'n manier gebouwd dat u optimaal kunt genieten van uw privacy. (Foto 2)
Little Naibor is gelegen vlakbij Naibor Camp en bestaat uit 2 ruime ruimtes die elk individueel zijn ingericht. In elke ruimte bevindt zich een tweepersoonsbed en aparte badkamer. De lounge en veranda zijn gezamenlijk. Op deze manier heeft u uw eigen privacy maar bent u ook gezellig samen. (Foto 3)

Faciliteiten: In de spa kunt u genieten van massages, reflexologie, manicure- en pedicure behandelingen. Er wordt alleen van zonne-energie gebruik gemaakt en u mag uw telefoon enkel in uw accommodatie gebruiken, hierbuiten is dit niet toegestaan in verband met de dieren. U kunt deelnemen aan vele game-drives en het beste is om dit vroeg in de ochtend of laat in de middag te doen in verband met de temperatuur. Tijdens deze game drive gaat er een professionele gids met u mee die u alle ins en outs verteld over de cultuur en natuur van Kenia.
Verder kunt u er ook voor kiezen om een ballonvaart te boeken. Hierbij gaat om 06.00 am de lucht in en kunt u van bovenaf de wilde dieren bezichtigen. De ballonvaart duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur.
Voor een leuk souvenir kunt u terecht bij de boutique van Naibor Camp. Er worden hier vele prachtige sieraden met de hand gemaakt.

Culinair: In Naibor Camp kunt u zelf beslissen waar u eet, in uw accommodatie, buiten of in het restaurant, het kan allemaal! Geniet van een typisch Keniaanse maaltijd en tegelijkertijd van de omgeving!E-mail deze pagina naar een kennis Print deze pagina Offerte aanvragen

P.O Box 258 1250 Laren (NH), The Netherlands
tel. +31-(0)35-5315587 fax. +31(0)35-5312640 info@louises-travelchoice.nl