Song Saa Private Island

Ligging:
Het Song Saa Private Island is gelegen in Sihanoukville en is versprek over de eilanden Koh Ouen en Koh Bong. Op het eiland vindt u tropische riffen, witte stranden en een prachtig uitzicht op de zonsondergang. De accommodatie biedt een all-inclusiveconcept waarbij maaltijden en drankjes zijn inbegrepen. Alle 27 villa's beschikken over een privézwembad en gratis WiFi.

Accommodatie:
De villa's zijn luxueus ingericht en gebouwd met natuurlijke materialen en beschikken over 1 of 2 slaapkamers, een comfortabele woonkamer en een zonneterras met uitzicht op de oceaan. Hiernaast beschikken de villa's over een flatscreen-tv, een iPod-dock en een goed gevulde minibar. De badkamers zijn voorzien van een dubbele wastafel en een diep bad.

Faciliteiten:
Het resort biedt gratis vervoer met de boot van en naar het Song Saa Private Island en tussen Sihanoukville en de haven van Sihanoukville.
Bij de Song Saa Sanctuary kunt u genieten van ontspannede spamassages en even tot rust komen tijdens de yoga- en meditatiesessies. Hiernaast kunt u op het strand terecht voor diverse watersportactiviteiten zoals zeilen, kajakken, duiken en snorkelen. Verder biedt het resort boetiekjes en een mooie fitnessruimte.

Culinair:
In het restaurant worden Cambodjaanse en Westerse gerechten van wereldniveau bereid door de bekende chef-kok Neil Wager. Deze chef-kok heeft voor leden van koningshuizen en beroemdheden gekookt. Na het diner kunt u nog even relaxen in de lounge en genieten van de zeewind onder het genot van een heerlijke cocktail of lekker glas wijn.E-mail deze pagina naar een kennis Print deze pagina Offerte aanvragen

P.O Box 258 1250 Laren (NH), The Netherlands
tel. +31-(0)35-5315587 fax. +31(0)35-5312640 info@louises-travelchoice.nl