Amanusa Bali
Ligging: op de heuvels van het zuidelijke schiereiland van Bali ligt het meest centraal gelegen Aman resort, de Amanusa, wat “rustig eiland” betekent, met een geweldig uitzicht op de golf en country club en de daar achter gelegen Indische Oceaan.

Accommodatie
Amanusa heeft 35 schitterend ingerichte suites met traditioneel Balinese meubels en decoratie. Inrichting: een queen size hemelbed, een woongedeelte met sofa en privé eettafel, terras, ruime badkamer met ingezonken bad op grondhoogte en een buitendouche omgeven door tropische planten. Acht suites beschikken over een privé zwembad en Amanusa ’s 'de Luxe' suites hebben uitzicht op de golfbaan of de oceaan.

Faciliteiten
Golfliefhebbers kunnen na reservering golfen op de Bali Golf en Country club.

Culinair
De Amanusa heeft 2 restaurants met zowel lokale- als internationale gerechten, de mogelijkheid om privé te dineren, een bar, bibliotheek, antiek galerij, tennisclub, massage, schoonheidsbehandeling en 24 uur per dag roomservice.

Aanrader
Het eiland ontdekken met een van de door Amanusa georganiseerde excursies. Op loopafstand van het resort zijn lokale bars; in de hoofdstad van Bali ,“Denpasar” , zijn naast antiekwinkels ook internationale winkels te vinden en mis het bruisende nachtleven niet in de vele restaurants en bars!E-mail deze pagina naar een kennis Print deze pagina Offerte aanvragen

P.O Box 258 1250 Laren (NH), The Netherlands
tel. +31-(0)35-5315587 fax. +31(0)35-5312640 info@louises-travelchoice.nl