Oberoi Mauritius
Ligging: Het schitterende resort The Oberoi ligt aan de noordwest kust van Mauritius, omgeven door mooie subtropische tuinen, een goudgeel strand en veel natuurschoon.

Accommodatie:
Aan luxe en comfort geen gebrek: het resort bestaat uit zeer exclusieve villa’s en paviljoens met telefoon, fax en internet aansluiting. Een kluisje, minibar en faciliteiten voor koffie of thee mogen natuurlijk niet ontbreken. Vrijwel alle villa’s hebben een privé tuin met zwembad. Net buiten de villa's, vanaf het openluchtpaviljoen, is de turquois gekleurde zee te bewonderen. De paviljoens hebben een zitgedeelte en een terras met uitzicht op de magnifieke omgeving.

Faciliteiten:
Wat biedt The Oberoi in en rondom het resort?
De Health Spa, het relax- en ontspanningsoord, waar vele enthousiaste medewerkers klaar staan voor een massage, aromatherapie, hydrotherapie, jacuzzi, fietsen, een lekker stoombad /sauna /yoga tai chi of actief zijn in het fitnesscentrum. Verder kunt u gebruik maken van 2 tennisbanen, zwembaden, waterskiën, zeilen, windsurfen, snorkelen, hobiecat, kayaking en tegen betaling diepzee vissen.
De golfbaan is vlakbij.

Bijzonder/aanrader:
Wilt u meer van het land zien? Geef u dan op voor de vele excursies die het resort aanbiedt.

Culinair:
Het Alfresco restaurant (foto 4) biedt Creoolse, Orientaalse of Europese gerechten, gecompleteerd met een indrukwekkende wijnkaart. In de bar typisch Mauritiaanse cocktails.E-mail deze pagina naar een kennis Print deze pagina Offerte aanvragen

P.O Box 258 1250 Laren (NH), The Netherlands
tel. +31-(0)35-5315587 fax. +31(0)35-5312640 info@louises-travelchoice.nl