Burj Al Arab Dubai
Ligging: Burj Al Arab (Toren van ArabiŽ) staat symbool voor de welvarendheid en gastvrijheid van Dubai en staat bekend als het meest exclusieve hotel ter wereld. Dit architectonisch zeer indrukwekkende hotel is gebouwd op een kunstmatig eiland en steekt 321 meter boven de Arabische Golf uit. Hiermee is dit ''sprookjeshotel uit 1001 nacht" het hoogste hotel ter wereld met , vanuit de suites, geweldig uitzicht over Dubai .

Accommodatie
Burj Al Arab is geheel in Arabische stijl ingericht en van alle luxe en comfort voorzien. Alleen materialen van de hoogste kwaliteit zijn bij de inrichting gebruikt, voor de suites zeer exclusief marmer afkomstig uit BraziliŽ en het allerfijnste linnen uit Ierland. Burj Al Arab staat bekend om zín uitstekende service: elke verdieping heeft een aparte receptie en bij alle suites hoort een íeigení butler.

Faciliteiten
De achttiende verdieping is gewijd aan fitness en gezondheid: in de Assawan Spa & Health Club kunt u gebruik maken van het zwembad, jacuzzi, spa en fitness ruimtes, en heeft u een wonderschoon uitzicht over Dubai.

Culinair
Dineren in Burj al Arab is een bijzondere ervaring, zoals Al Muntana, een restaurant tussen de sterren, op 200 meter boven de Arabische Golf, of , het meest spectaculair, ďAl MaharaĒ, een visrestaurant onder water. Andere restaurants: Al Muntha, Al Iwan, Bab Al Yam en Sahn Eddar.E-mail deze pagina naar een kennis Print deze pagina Offerte aanvragen

P.O Box 258 1250 Laren (NH), The Netherlands
tel. +31-(0)35-5315587 fax. +31(0)35-5312640 info@louises-travelchoice.nl