CuisinArt Resort & Spa Anguilla
Ligging: Langs een 15 kilometer lang zandstrand met talrijke kleinere eilandjes en afgelegen inhammen ligt CuisinArt Resort & Spa.
De architectuur heeft iets weg van de Griekse eilanden. Het hotel ligt temidden van een overweldigende hoeveelheid tropische fauna, waar het heerlijk wandelen is.
Bovendien zijn de bijzondere kassen te bezichtigen waar bloemen en groenten worden gekweekt, die voorzien in de dagelijkse verse producten voor het resort.

Accommodatie:
De zeer ruime accommodaties, negenendertig in totaal, kijken uit over de “Rendez-vous bay” en het buureiland St. Maarten.
De luxueuze badkamers zijn bewerkt met Italiaans marmer.

Faciliteiten & recreatie:
Het hotel leent zich uitstekend voor elke vorm van watersport zoals zeilen, windsurfen en snorkelen.
Zeiltochten met een Catamaran of een 'sunset' Cruise kunnen bij de receptie van het hotel geboekt worden.
Op het 'vaste land' valt plezier te beleven aan croquet, tennis of een geheel verzorgde Spa met een daarbij horend fitness centrum: De Venus Spa biedt klassieke Europese- en de allernieuwste therapieën.

Culinair:
Restaurant Santorinis, pronkstuk van het hotel, beschikt over een meesterlijke “fusion” keuken: de "cuisine" van de Middellandse Zee gecombineerd met lokale gerechten!

Trouwen/huwelijksreis:
Dit is echt een avontuurlijk oord voor romantiek!!E-mail deze pagina naar een kennis Print deze pagina Offerte aanvragen

P.O Box 258 1250 Laren (NH), The Netherlands
tel. +31-(0)35-5315587 fax. +31(0)35-5312640 info@louises-travelchoice.nl