Amandari Bali
Ligging: vanaf het vliegveld van Denpasar is het ongeveer 45 minuten rijden. Amandari ligt naast het kleine dorpje “Kedewatan”, op slechts vijf minuten afstand van Ubud, in het binnenland van Bali.

Accommodatie
Een verblijf in een Suite of in een Villa is een hoogst aangename: Amandari heeft dertig zeer ruime suites met rieten dak en een gecombineerde woon/slaap kamer, met inloop kleding kast, aparte douche, marmeren Javaanse vloer, gezonken marmeren buitenbad, queen size bed, bar en muziekinstallatie.
De Duplex suite bestaat uit twee verdiepingen: beneden woonruimte, boven slaap & badkamer. Elf van deze suites hebben een privé zwembad.
De Asmara Suite en de Ayung Suite hebben twee verdiepingen, privé zwembad, een ruimer woongedeelte..
De Ayung suites zijn uitgevoerd met een of twee slaapkamers.

Faciliteiten
Amandari is geheel in de stijl gebouwd van een Balinees spiritueel dorpje, compleet met riviersteentjes en prachtige stenen beelden, maar wel met zeer moderne faciliteiten: een zwembad omgeven door ligstoelen en parasols, een tennisbaan, bibliotheek, gezondheids- Spa-en fitness centrum met sauna en stoombad. U kunt kiezen uit manicure, gezichts- en vele Balinese massagebehandelingen. De omgeving is een wereld van kunst, cultuur en kleur…. elke avond zijn achter het zwembad de geheimzinnige klanken van de gamelan te horen…. De omgeving is cultuurrijk en er zijn verschillende wandel-en fietsroutes die u vanaf het resort kunt volgen door het prachtige landschap.

Culinair
Een buiten restaurant, gespecialiseerd in de westerse en Indonesische keuken, geopend voor ontbijt, lunch en diner.E-mail deze pagina naar een kennis Print deze pagina Offerte aanvragen

P.O Box 258 1250 Laren (NH), The Netherlands
tel. +31-(0)35-5315587 fax. +31(0)35-5312640 info@louises-travelchoice.nl