Malliouhana Hotel Anguilla
Ligging: Een uitgelezen plek, omgeven door spectaculaire stranden. De gedistingeerde ambiance is een mengsel van een Engels 'Countryhouse' in combinatie met Franse Rivièra-allure.

Accommodatie:
In totaal zijn er 56 kamers waarvan 20 Doubles (met tuin- en zeezicht), bestaande uit een slaapkamer, badkamer en een overdekte patio.
Junior Suites met 'queen size' slaap sofa en marmeren (kindveilige) badkamer. Verder naar beneden bevindt zich de slaapkamer met een zitgedeelte dat uitkijkt over zee. Overdekte patio en buitenterras.
One Bedroom Suites (met tuin-of zeezicht).
Bad-en slaapkamers zoals in de double rooms, maar met een grote lounge, een tweede overdekte patio en één of twee open terrassen.
Jacuzzi Suites Extra large
Met privé jacuzzi buiten en magnifiek uitzicht over zee.
Two Bedrooms Suites
Zeer ruime suites met lounge tussen twee slaapkamers, badkamer met Italiaans marmer, aparte douche, overdekte patio en terras.
Pool Suite
Bijzonder grote en luxueuze suite met slaapkamer, kleedkamer, badkamer, lounge, aparte studie- of junior slaapkamer met douche, overdekte patio , buiten terrassen, privé zwembad.

Faciliteiten/bijzonder:
Spa-hotel Malliouhana beschikt over een excellente Spa, een van de mooiste van de Caribbean! Zeer complete fitness-ruimte aanwezig.

Culinair:
In het restaurant , waar de Parijse topkok Chef Michel Rostand de scepter zwaait, worden de gasten naar keuze verwend met authentieke 'gourmet cooking', of kan een selectie gemaakt worden uit de fijnste gerechten uit de Franse keuken.
Het hotel heeft een van de grootste wijnkelders met zorgvuldig geselecteerde wijnen uit de regio met ruim 20.000 flessen.E-mail deze pagina naar een kennis Print deze pagina Offerte aanvragen

P.O Box 258 1250 Laren (NH), The Netherlands
tel. +31-(0)35-5315587 fax. +31(0)35-5312640 info@louises-travelchoice.nl