One & Only Ocean Club Bahamas
Ligging: op zo'n 25 km afstand van het Nassau International Airport ligt One & Only Ocean Club in de Bahamas. Het legendarische Ocean Club, ooit privé-domein, geniet wereldwijde bekendheid vanwege de koloniale bouwstijl, de romantische grandeur van de magnifieke 'Versailles-tuinen' met bronzen en marmeren beelden afkomstig uit Europa en een 12e-eeuws Augustinenklooster

Accommodatie
In totaal biedt Ocean Club 106 kamers, villas of suites, met de verfijnde luxe van wereldklasse. De 'Hartford Wing' heeft kamers en suites met geweldig uitzicht op de oceaan, de Hardford-villas (met 2 slaapkamers) liggen rond tuin en zwembad. De 'Crescent Wing' biedt luxueuze suites met strand- en zeezicht. Butler service voor alle kamers. DVD- en CD installatie, satelliet TV, internetaansluiting.

Faciliteiten
Beauty salon, business-ruimte. Winkels, negen tennisbanen. Vlakbij een 18-hole par 72 golfbaan, windsurfen, snorkelen, zeilen en diepzee-vissen.

Culinair
Omgeven door een terras met wonderschoon uitzicht is het heerlijk dineren in het uiterst moderne restaurant van Chefkok Jean-Georges Vongerichten.
Gasten kunnen ook dineren in de romantische tuin, of kiezen voor 'casual 'bij het zwembad of strand.E-mail deze pagina naar een kennis Print deze pagina Offerte aanvragen

P.O Box 258 1250 Laren (NH), The Netherlands
tel. +31-(0)35-5315587 fax. +31(0)35-5312640 info@louises-travelchoice.nl